ЗА НАС
Лиценз за туристически агент
Лиценз за туроператор
Застраховка Отговорност на Туроператора

files/policaTO.jpg

Фамилия Травел притежава лиценз за извършване на туроператорска и турагентска дейност номер РК-01-7116, както и застраховка „Отговорност на Туроператора“ с полица номер 2060013150000887, валидна до 25.03.2021 на ЗАД Армеец.

Фамилия Р ООД е семейна фирма, регистрирана през 2007 година с основни дейности:

  • посредничество при сделки с недвижими имоти (покупко-продажби, наеми, управление на имоти, професионални консултации и други)

  • собственик на семеен хотел Фамилия Фантастико в град Китен с отлично качество и цени

  • собственик на две туристически бюра в град Китен: резервации в хотели, частни квартири, бунгала и места за настаняване. За туристите предлагаме и настаняване на място в Китен и региона, организиране на групови и индивидуални допълнителни услуги като екскурзии, културни мероприятия, трансфери и други.

  • от 2013 година сме лицензиран туроператор и турагент, като през изминалите години имаме собствени успешно осъществени програми в Гърция, Турция, Румъния, Австрия (Виена), Унгария (Будапеща). Като турагент предлагаме самолетни и автобусни програми в Турция, Гърция, Египет, Дубай и други екзотични дестинации. На своите клиенти предлагаме и самолетни билети, круизи, хотелски резервации в цял свят, rent a car, трансфери, билети за световни мероприятия и други.

  • С настъпването на Новата 2019 година дадохме старт на проект „Деля или НеДеля“, в който е включена и програмата КУЛ-ТУР-НА-СОФИЯ. Тя поставя въпроса „Кога за последно бяхте на опера?“ и дава възможност на хората извън София да направят своята еднодневна или двудневна екскурзия в столицата с цел посещение на културно мероприятие – опера, балет, концерт, театър, изложба, музей. Погрижили сме се за приятен и пълноценен престой с включен транспорт, опознаване на основните туристически забележителности, хубави хотели и ресторанти. А за малките гости сме подготвили посещение на най-големия детски научен център в Източна Европа – Музейко.
Към проекта се планува да се включи още и програмата КУЛ-ТУРЕН-ПLOVEДИВ.

  • Част от екипа ни е специализиран в туристическата анимация, в това число организиране на тиймбилдинги, корпоративни и частни мероприятия. Предлагаме водещ-аниматор и ди джей за вашия празник (сватба, юбилей, детски рожден ден, бал), както и за фирмени и училищни мероприятия.

  • Фамилия Р е дългогодишен партньор и с ТИ БИ АЙ БАНК. Благодарение на това, можете да направите почивката си на изплащане.



Фамилия Травел - партньор в семейната почивка.



Банкова сметка в BGN
  • ДСК, BIC: STSABGSF, IBAN BG70STSA93000020851017
Получател: Фамилия Р ООД




Офис София Офис Фамилия - София
Адрес: София, 1336
жк Люлин, бул. Проф. Д-р Александър Станишев,
бл. 27, вх. Г - партер

тел. 0887371000

Работно време:
понеделник - петък: 09.00-18.00 часа
събота и неделя: 10.00 - 14.00 часа

Можете да стигнете до нас с автобуси 82 и 111, тролей 6 и маршрутка 35 (последната спирка)



Карта с местоположение на офиса:

View Larger Map




Офис Китен (квартирно бюро)
Адрес: гр. Китен, 8183
ул. Странджа (централната), до автогарата и банка ДСК

телефон: 0887304455

Карта с местоположение на офиса: