СРЕЩА-ОБУЧЕНИЕ + ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ С ТОНИ ДИМИТРОВА
СРЕЩА-ОБУЧЕНИЕ + ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ С ТОНИ ДИМИТРОВА
Дати:
5 дни / 4 нощувки
транспорт: Собствен Транспорт
цена от: 438 лв.ТЕМАТИЧНА СРЕЩА И ПРИДОБИВАНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ „БРОКЕР НЕДВИЖИМИ ИМОТИ”


08.06.2021 - 12.06.2021 / 4 нощувки / собствен транспорт


РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА НА ТЕЛ. 0887 37 1000За кого е подходяща програмата?

Програмата е подходяща за всички желаещи с или без опит в търговията с недвижими имоти. По желание могат да бъдат записани и придружители, които няма да полагат квалификационен изпит.

При записване в програмата всеки участник ще получи уникален код за достъп до електронна платформа за дистанционно обучение на брокери, специалност Недвижими имоти. По този начин всеки курсист ще може да положи началото на своето обучение, индивидуално и в зависимост от свободното време, с което разполага. В платформата ще намерите всички лекции, които ще бъдат разглеждани по време на коуч срещите. А по време на срещите ще имате възможност да задавате своите въпроси, да влизате в ролеви игри и решавате реални казуси.

СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА:
В дните на тематичната програма ще се проведе и празнична вечеря с участие на oчарователната българска изпълнителка Тони Димитрова – винаги впечатляваща, омагьосваща с таланта си и различна. Резервирайте своето „място на първи ред” като се запишете в тематичната програма, а ако сте късметлия ще имате възможност да си тръгнете и с подарък от празничната томбола.

ПРОГРАМА:

 • 08.06.2021:
Пристигане в град Китен и настаняване в Семеен хотел Фамилия Фантастико 3*. Свободно време за почивка, плаж, разходка.
В 17.30 ч. плажен уъркшоп – вечер за опознаване. Пригответе си усмивките и доброто настроение, защото ще се потопим в незабравими емоции и преживявания чрез атрактивна анимация на фона на залязващото слънце.
Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

 • 09.06.2021:
08.00 ч – Закуска
09.00 - 12.30 ч. –Тематичен уъркшоп „Психологията в професия Брокер на Недвижими имоти” с лектор Вержиния Димова – специалист по кариерно развитие и магистър по Трудова и организационна психология. Програмата ще се проведе в два блока по 90 минути с почивка между тях от 30 минути. По време на лекциите ще се запознаете с продуктивността, дълбочината и рискът в комуникациите, езикът и емоциите в общуването.
Свободно време за обяд, почивка, плаж и други.
В 18.00 ч. Ви каним на чаша вино и увлекателно културно мероприятие - представяне на тематичната книга „По пътя на пулсиращата светлина” : велопътешествие на авторката Бела Бенова и приятели по българските морски фарове. Книгата е автобиографичен пътепис с над 250 черно-бели фотографии, представящи, освен всички български фарови съоръжения, интересни моменти от пътешествието и красиви гледки от българското Черноморие.
През лятото на 2007 г., няколко млади любители на морето, спорта и приключенията правят преход с велосипеди от Дуранкулак до Резово. Водачът на експедицията - Бела има мисия: да документира морските фарове на България в снимки, интервюта и лични впечатления. Покрай това се случват смешни, страшни и неочаквани неща, от които нищо не е спестено на читателя, за да се почувства участник в Пътешествието!
По време на представянето на книгата ще имате възможност да видите и пътуващата фотоизложба „Дом на светлината”, която е представяна и в десетина града в България и три пъти в чужбина. А сега за първи път ще гостува в Семеен хотел Фамилия Фантастико, в Китен. Пълната колекция е от няколко стотин цветни фотографии на морски фарове от 50 страни по света. В това издание са включени фарове от няколко десетки държави и най-извесните български. Фотографиите са заснети по време на вече 13 специално организирани за целта велосипедни пътешествия на автора по крайбрежията на различни държави, както и при работни и туристически пътувания.
Всички присъстващи на тази културно-развлекателна вечер ще получат книгата с лично послание и поздрав от авторката, като подарък и спомен от това красиво преживяване. Вечеря и нощувка.

 • 10.06.2021:
08.00 ч – Закуска
09.00 - 10.30 ч. – Отново с лектор Вержиния Димова ще бъдат дискутирани теми за водене на комуникация и справяне с трудни ситуации. Програмата ще се проведе с ролеви игри и по желание на участниците ще има възможност да се представят реални ситуации от професията.
11.00 ч. – Сделки с ипотечни кредити – новости и видове кредитиране, ролята на кредитния консултант и защо да му се доверим: По темата ще вземат участие лектори от „ЕРА Кредитен консултант” и Госпожа Теодора Димитрова – основател и председател на Съвета на Директорите на Акционерно Дружество ЕРА България. Ще имате възможност да създадете нови контакти, да обмените опит и да положите началото на бъдещо сътрудничество.
Свободно време за обяд, почивка, плаж и други.
В 18.00 ч. Ви каним на единствената по рода си в България дегустация на шоколад. Отново в компанията на Бела Бенова ще се потопим в една шоколадова магия! Бела е автор на концепцията за дегустация на шоколад като мулти-сензорно социално и познавателно изживяване и от 2010 г. насам е провела над 300 частни и корпоративни събития. По време на дегустацията участниците научават техниките за дегустиране, рафинират сетивата си, участват в няколко игрови момента (отгатване, класация), представя се подробна информация за какаото, неговата полезност, сортовете, производителите, престижните плантации. Ще се дегустират 5 различни вида шоколад от различни производители и сортове какао, с интересни добавки и вариращ процент какао. Да Ви е сладко!
Вечеря и нощувка.

 • 11.06.2021:
08.00 ч – Закуска
09.00 ч. – изпит за придобиване на Професионална Квалификация Брокер на Недвижими имоти, 3-та степен. * За участници с успешно положен изпит, дипломите ще бъдат изпратени с куриер на посочен от курсиста адрес.
Свободно време за обяд, почивка, плаж и други.
Вечерта – Празнична вечеря с много музика и танци. За доброто настроение ще се погрижи Ди Джей Радо, а звездата на вечерта ще бъде очарователната и талантлива Тони Димитрова, която ще ни зарадва с любимите български песни. Ако имате късмет, за Вас вечерта ще завърши с подарък от нашата Празнична томбола. Нощувка.

 • 12.06.2021:
Закуска, освобождаване на стаите и напускане на хотела.


РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА НА ТЕЛ. 0887 37 1000-

ЦЕНИ:

Цена за участник + квалификационен изпит 1049 лв
Цена за придружител (без полагане на квалификационен изпит) 438 лв
Доплащане за настаняване в единична стая 100 лв

Настаняването се извършва в двойни, тройни стаи, студиа и апартаменти


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 • 4 нощувки със закуски и 3 вечери (индивидуално меню)
 • 1 Празнична вечеря с богата програма и меню
 • Всеки ден интересни развлекателни програми – плажен уъркшоп, културна вечер, дегустация на шоколад
 • Коуч срещи със специалист по кариерно развитие и с кредитен консултант
 • Достъп до електронна платформа за дистанционно обучение
 • Кафе паузи с включени леки храни и напитки
 • Изпит за придобиване на професионална квалификация „Брокер на недвижими имоти”
 • ПОДАРЪК: Всеки участник ще получи книгата „По пътя на пулсиращата светлина”
 • Медицинска застраховка на стойност 1000 лв от ЗК ЛЕВ ИНС
 • Курортна такса

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Транспорт
 • Храни и напитки извън посочените в програмата
 • Разходи от личен характер

Резервация:
 • За записване в програмата е необходимо да предоставите лични данни
 • За полагане на изпит е необходимо да предоставите 2 паспортни снимки и медицинско свидетелство
 • За записване в програмата е необходимо да внесете капаро в размер на 100 лв до 30.04.2021 и доплащане до 28.05.2021
 • Всички наши програми можете да закупите и на разсрочено плащане
 • Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 30
 • Срок за уведомяване при недостатъчен брой туристи: 5 дни преди отпътуване


РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА НА ТЕЛ. 0887 37 1000

Фамилия Травел притежава лиценз за извършване на туроператорска и турагентска дейност номер РК-01-7116, както и застраховка "Отговорност на Туроператора" номер 13062110000485, валидна до 28.04.2022 г., издадена от ЗК "Лев Инс" АД